خوراک اردک پکنی

معرفی:یکی از ناب‌ترین غذاهای چینی خوراک اردک پکنی است که در آن از گوشت اردک استفاده می‌شود. این غذا قدمت زیادی دارد و گویا یکی از خوراکی‌های مورد علاقه‌ی پادشاهان چینی بوده است. خوراک اردک پکنی به دلیل طعم خاص و بافت لطیف و تردش به شهرت رسید و حالا به قدری محبوب است که در سراسر دنیا به عنوان یک غذای اصیل چینی به فروش می‌رسد.خوراک اردک پکنی از یک نظر شبیه به کله پاچه است، از این نظر که هرکس به بخشی از آن علاقه‌ی بیشتری دارد برای مثال یک نفر بال اردک را بیشتر می‌پسندید و فرد دیگری طعم ران یا سینه‌ی اردک را دوست دارد. در چین اردک‌هایی را فقط به خاطر پخت غذای خوراک اردک پکنی پرورش می‌دهند و از آنها 65 روز نگهداری می‌نمایند.

خوراک اردک پکنی

مواد لازم:

اردک تمیز شده با پوست                              یک عدد       

عسل                                                      شش قاشق غذاخوری

سس سویا                                              دو+یک قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای                                            دو قاشق غذاخوری

دارچین                                                   یک قاشق چایخوری

پودر میخک                                              یک قاشق چایخوری

پودر رازیانه                                              یک قاشق چایخوری

آرد ذرت                                                  یک قاشق غذاخوری

سس باربیکیو                                         شش قاشق غذاخوری

شکر سفید                                            شش قاشق غذاخوری

روغن کنجد                                            دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                                           به میزان لازم

طرز تهیه:

با یک چاقوی کوچک برش‌هایی در اردک کامل ایجاد کنید. عسل، سس سویا (دو قاشق)، شکر قهوه‌ای، دارچین، پودر میخک و پودر رازیانه را همراه با نمک و فلفل و مقداری آب مخلوط کنید و به تمامی پوست و درون اردک بمالید. مقداری از مواد را برای بعد نگه دارید. بگذارید اردک مزه‌دار شده بدون پوشش برای چند ساعت در یخچال بماند. اردک را ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید. سپس اردک را وارونه کنید، باقی‌مانده مواد را بر روی آن بمالید و بگذارید ۴۵ دقیقه دیگر در فر کاملا طلایی و ترد شود. در یک کاسه کوچک آرد ذرت را همراه با مقداری آب سرد مخلوط کنید. یک ماهی‌تابه را داغ کنید و سس باربیکیو، شکر سفید، روغن کنجد و سس سویا (یک قاشق) را در آن ریخته و چند دقیقه به هم بزنید. سپس مخلوط آرد ذرت را اضافه کنید و بگذارید تا سس سرد شود. برای سرو کردن، اردک را قطعه قطعه برش دهید و علاوه بر سس با پیازچه و هویچ خرد شده تزیین کنید.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید