مرغ گنگ بائو چینی

معرفی:گنگ بائو غذایی است که در همه ی نواحی چین طرفداران خاص خودش را دارد. این غذا نوعی مرغ کبابی تند است که با انواع آجیل، بخصوص بادام زمینی مخلوط می گردد.رغ گنگ بائو سس مخصوصی هم دارد که بسیار شیرین است و یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت این غذاست.

مرغ گنگ بائو چینی

مواد لازم:

سینه‌ی مرغ بدون پوست                                              1 - 2 قطعه در مجموع حدود 145 گرم

بادام زمینی بوداده                                                       1 پیمانه کوچک

کاهو                                                                         100 گرم 

هویج                                                                         50 گرم 

زنجبیل

پیازچه

ادویه:

نمک

شکر سفید

پودر فلفل

فلفل سیچوآن

سرکه

سس سویا

خمیر باقلا

نوشیدنی آشپزی

نشاسته‌ی ذرت آب زده

فلفل چیلی خشک

روغن چیلی قرمز

مونوسدیم گلوتامات

 

طرز تهیه:ووک را روی حرارت بالا قرار دهید تا کاملاً داغ شود. روغن را در آن بریزید و ووک را بگردانید تا روغن همه جای آن را چرب کند. فلفل سیچوآن را اضافه کنید و 20 ثانیه روی حرارت بالا تفت دهید و سپس با کفگیر از ووک خارج کنید. سپس زنجبیل و پیازچه و چیلی خشک و خمیر باقلا را در روغن بریزید و حدود 30 ثانیه هم بزنید تا عطر آن در‌آید.مرغ‌های طعم دار شده را اضافه کنید و 5 دقیقه روی حرارت بالا تفت دهید تا سفید شوند و تا حد زیادی بپزند. سپس نشاسته‌ی آب زده را اضافه کنید.هویج و کاهوی خرد شده را اضافه کنید و 2 دقیقه‌ی دیگر روی حرارت بالا هم بزنید. نشاسته را اضافه کنیدو 30 ثانیه‌ی دیگر هم بزنید و بپزید تا همه‌ی مواد به خوبی مخلوط شوند.زمانی که آب نشاسته کشیده شد (حدود 1 دقیقه بعد از اضافه کردن) بادام زمینی را اضافه کنید (در صورتی که به طعم تند علاقه دارید در این مرحله روغن چیلی را بیفزایید.) شعله را کم کنید و 30 ثانیه‌ی دیگر به طبخ ادامه دهید.در این جا شعله را خاموش کنید، و کونگ پائو را در یک ظرف سرامیک سفید سرو کنید. این غذا طعم و عطر و رنگی بسیار خوش دارد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید